Festservice Esbo, Helsingfors, Vanda


 
 

Catering Esbo, Helsingfors och resten av huvudstadsregionen

Beställ catering och festservice av högsta kvalitet i Esbo och Helsingfors samt resten av huvudstadsregionen. BC Catering är en erfaren arrangör av fester och evenemang. Vi drivs av vår kärlek till lyckade tillställningar och tar oss an alla arrangemang helhjärtat. Vår festservice erbjuder ett problemfritt evenemang med minnesvärd servering - både för dig och dina gäster.

Catering som håller vad den lovar

En bra cateringtjänst tar dig på en resa genom delikata smaker med tillhörande trevlig servering. Du erbjuds en helhetsupplevelse där mat, service och atmosfär smälter samman perfekt. Positiv energi, ett vänligt leende, noggranna förberedelser, professionellt arbete - detaljerna som ger dig och dina gäster känslan av att festservicen sköter det de har lovat - och lite till. Sådan catering är vi.

Be om catering offert!

En erfaren evenemangsarrangör

25 års erfarenhet av att arrangera fester gör att vi vet vad som krävs, både vad gäller matlagning och servering. Med denna erfarenhet kan vi också garantera er lyckade evenemang. För oss är det viktigaste att våra kunder är nöjda. De flesta festlokaler i Esbo och Helsingfors är välkända för oss och vi tar vår festservice dit ni behöver. Läckerheter och arrangemang - till festlokal, hem eller kontor.

Oöverträffad service - Beställ catering!

Våra servitörer är uppmärksamma, artiga och naturligtvis effektiva. Vi ser till att utrymmet är rent, serveringsbordet är välfyllt, disk tas om hand och att gästernas glas och tallrikar inte står tomma. Förutom catering erbjuder vi också vackra och genomtänkta bordsdekorationer för fester och andra evenemang. De skapar en visuell atmosfär som passar just ert evenemang.

Smakfulla menyer och förstklassiga råvaror

Färska råvaror garanterar att vår mat är välsmakande och av hög kvalitet. Vi föredrar närproducerad mat när det är möjligt, men köper också ofta in internationella delikatesser. Vår cateringservice har flera menyalternativ att välja mellan. Våra omfattande menyalternativ gör att vi även har något som faller den mest kräsna i smaken. Vi hjälper er gärna att hitta det helhetspaket som passar just ert evenemang. Vi skapar välsmakande mat med fokus på kvalitet.


Helhetspaket

Vad kan vara bättre än att kunna fokusera på festen och beställa catering med servering som ett färdigt paket? Vi levererar mat och porslin samt ser till att professionell personal är på plats. Du kan fira i lugn och ro, vi sköter allt från början till slut. Beställ festservice från oss och överlåt serveringen till proffsen. Flexibilitet är viktigt för oss och vi är vana vid att anpassa oss till sista minuten ändringar eller överraskningar.

Festservice - från bröllop till företagsevenemang och allt däremellan

Vår festservice har arrangerat otaliga evenemang för både privatpersoner och företag. Vi är entusiastiska över alla typer av evenemang; födelsedagar, konfirmationer, bröllop och familjefester, samt seminarier, galor, kundevenemang, lanseringsevenemang och andra företagsevent. Vi hjälper gärna till att planera en lämplig helhetslösning för ert evenemang. Populära cateringalternativ inkluderar snittar, lunchbufféer, kaffe och naturligtvis olika trerätters menyer med förrätt, huvudrätt och efterrätt.

Ta en titt på bilder från evenemang vi har genomfört

BC Catering arrangerar de bästa festerna i huvudstadsregionen

Vi stortrivs med att arrangera fester och är stolta över vår kvalitet. Vi gör allt för att din festdag ska bli minnesvärd. Det är något vi inte är beredda att kompromissa på. Kontakta oss och beställ catering i Esbo, Helsingfors eller andra platser i huvudstadsregionen.